Frågor och svar

Vad kostar frakten och vem levererar?

Vi använder oss av DHL som speditör. Prisvärda och trygga leveranser som är framme i stort sett i hela landet, redan dagen efter. Skulle ditt paket hamna på villovägar så går det även lätt att spåra rätt på. Tänk dock på att det kan vara en produktions dag för dina måttanpassade produkter hos oss på Lampsladdar.se

Har ditt paket inte kommit fram? Skicka ett mail direkt till info@lampsladdar.se så får du svar inom 24h men oftast väldigt snart. Du kan också ringa till oss vardagar mellan 11-16 på telefon 0733-224475

DHL - Privatpersoner Service Point - 69 kr inkl moms

DHL - Företag - 99 kr inkl moms

Har ni eget lager eller beställer ni varorna när kunderna beställer av er?

Vi försöker alltid hålla hela vårt sortiment i eget lager. Är det så att produkten är en beställningsvara så framgår det mycket tydligt i texten. Det står även i lagerstatusen att varan är en beställningsvara.

Är er produkt slut på våra hyllor kan ni räkna med att varan är på väg in igen inom några dagar. Skulle det av någon anledning inte gå för oss att beställa produkten så framgår det tydligt i produkttexten. Vid längre leveranstider så plockar vi bort varan ur vårt sortiment tills dess att våra leverantörer kan leverera igen.

Hur mäter jag för att få rätt längd på mina lampsladdar?

Du mäter från mitten på uttaget till dit lampan ska hänga. Om uttaget är placerat på väggen så glöm inte att mäta även den biten upp till taket.

Jag har en produkt som jag tycker skulle passa er på Lampsladdar.se. Hur går det till för att ni ska börja sälja den?

Kul! Vi älskar nya grejer och idéer! Skicka ett mail med information till info@lampsladdar.se och/eller slå en signal till oss på telefonnummer 076 633 33 99.
Ett samtal uppskattar vi alltid även om det är bra med information som innehåller bilder och lite teknisk info. Sedan vill vi självklart träffa er och "känna och klämma" på er produkt.

Saker som du kan tänka på innan ett samtal.

Passar produkten in i de kategorier som redan finns eller har ni tillräckligt med produkter för att skapa en egen kategori?
Har ni färdiga rutiner för vad som händer om er produkt skulle vara trasig eller inte fungera som den ska när den når vår gemensamma slutkund?
Har ni någon idé för en kampanj för att snabbare nå ut med er vara?
Har ni en färdig prissättning både för oss och till slutkund?

Vad är skillnaden på jordad och ojordade kablar?

Det är viktigt att tänka på elsäkerheten när det kommer till EL-artiklar. Ett exempel är att ifall ni väljer att köpa en jordad lamphållare så är det väldigt viktig
att kombinera denna med en jordad kabel och en jordad kontakt. Det absolut lättaste är att använda sig av våran guide när du ska inhandla ert lampupphäng. Då eliminerar
vi risken för att kombinera ojordade produkter med jordade. Ifall du som kund själv väljer att plocka ihop produkter i vår webbshop så var noga med att samtliga artiklar är antingen jordade eller ojordade.

                                                                                                                           Symbolen för jordat : Jordat symbol.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.