Kundtjänst telefon: 08-64 05 123 | E-post: info@lampsladdar.se
Lampsladdar / Textilkabel

Textilkabel

Tygsladd - Textilsladdar för design och belysning. 

Textilsladd för dig som älskar design och vill ha en snygg belysning. Tygkabeln använder du för att sätta lite extra färg på din tillvaro. Du behöver inte heller köpa mer tygsladd än du behöver då vi säljer per löpmeter. Den tygbeklädda sladden är perfekt för att användas till lampor eller andra flyttbara el-föremål i hemmet. Saknas din färg på textilkabel så hör av dig till oss. Normalt tar beställningar av textilsladdar ca 3 veckor från fabrik. Skicka ett mejl med dina önskemål till info@lampsladdar.se så löser vi det tillsammans. 


199 artiklar
Sortering:
Antal:
199 artiklar

Lampsladd till tak

Behöver du förnya designen på din taklampa eller byta en gammal sliten sladd så har vi allt du behöver. En sladd till lampa behöver oftast inte ha större kvadrat än 0,75 vilket gör dessa kablar lite tunnare och smidigare än kablar med högre kvadrat avsedda för större belastningar. Behöver man förlänga en sladd till taklampa så brukar man göra lite olika beroende på hur det ser ut där lampan ska hänga. En snygg variant är att ha långa textilkablar som hänger från uttaget till där lampan sitter i en båge. På så sätt blir hela din elkabel i tyg en del av armaturens uttryck. Söker man en diskretare installation så är det populärt att använda kabellister i taket mellan uttag och taklampa. Väljer man en sådan lösning så räcker det med vanlig plastkabel som förlängning, den är både billigare och lite tunnare än en tygklädd lampsladd.

Lamphållare med sladd

Att montera en lamphållare på lampsladd är ganska enkelt och något man får pilla med själv om man har nödig kunskap. Med alla våra varianter av elkabel i textil får man enorma möjligheter att bygga ihop sin alldeles unika belysning. Även vid renovering kan det vara kul att välja en lampsladd till sin taklampa som sticker ut lite och förhöjer hela armaturen. Allra finast tycker vi det blir om man väljer en vanlig textilsladd eller en nätad textilkabel. Den senare är tygklädd men textilen är inte tätvävd så att innerkabel syns lite igenom textilen.

Textilkabel, textilsladd eller tygkabel? 

 Dessa populära kablar har många olika namn men vanligast är nog textilkabel, textilsladd, tygkabel eller tygklädd sladd. Ibland hör vi även elkabel i tyg och elkabel med textil. Vårt fokus är helt enkelt sladdar till lampor och belysning oavsett vad de kallas. Vi har det mesta för lampupphängning med textilsladd, sladd till taklampa och textilkabel till alla tänkbara användningsområden inomhus.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan