Kundtjänst telefon: 08-64 05 123 | E-post: info@lampsladdar.se
Lampsladdar

Lampsladdar

Lampsladd med textil, plast och sladdställ för din design.

Lampsladdar för lampskärmar, i porslin eller kompletta kit med takkopp. Allt för dig som vill att det ska vara riktigt enkelt att hänga upp en lampa eller lampsladd. Finns inte just din lampsladd du söker här så hör av dig till oss på info@lampsladdar.se så försöker vi lösa det tillsammans.


Lampsladd

Till de allra flesta lampor använder man idag 0,75 kvadrats kablar då effekterna i belysningen inte är så hög. En jordad lampsladd innehåller tre ledare, fas som oftast är brun, nolla som är blå och en jordkabel som är gul/grön. En ojordad lampsladd innehåller bara fas och nolla. Många lampor idag är ojordade trots att vi nu för tiden alltid gör jordade installationer i alla rum. De ojordade lampsladdarna är godkända att använda i jordade elsystem under förutsättning att de är dubbelisolerade genom hela armaturen. De används då med så kallad europastickpropp som passar i jordade uttag. Dessa finns för både vägguttag och lamputtag.

Lampsladdar.se har ett stort utbud av textilkabel på metervara, och även kabel i plast. Vi hjälper er att skräddarsy en lösning som blir bäst just för er. Behöver ni hjälp med att, till exempel, få en lamphållare eller ett lampupphäng monterad på er önskade lampsladd hjälper vi självklart till med detta. Vi har, såklart, tygkabel och lamphållare både för lampsladd e27, samt för lampsladd e14. Då de allra flesta takarmaturer idag säljs utan stickproppar som sticks in i takuttaget kan vi givetvis även hjälpa till med att montera på en sådan. Utöver lampsladdar erbjuder vi även ett stort utbud av eltillbehör som kan kombineras med önskad lampsladd för att er installation ska bli så snygg och komplett som möjligt.   

Lampsladd textil

Möjligheterna och alternativen när det kommer till att välja lampsladd textil för just ert ändamål har egentligen bara vår fantasi som begränsning. Vår lampsladd textil är svensktillverkad och håller en väldigt bra och slitstark kvalité. Välj från en stor och välfylld färgpalett, där allt från mer neutrala, lugna färger finns att tillgå, till mer utmanande, fräcka nyanser. Välj mellan textilkabel jord och textilkabel ojord, samt hur många meter ni önskar för er installation.

Lampsladd svart

Vår lampsladd svart tillhör föga förvånande vår mest populära lampsladd. Välj mellan jordad eller ojordad, vad som passar bäst just för ert ändamål. Vår svarta lampsladd i textil finns i tre olika uppsättningar/varianter; Normal tätsydd textilkabel, som fungerar till de alla flesta lösningar till ert hem. Vidare erbjuder vi även en så kallad nätsydd variant där innerkabeln syns igenom textilnätet. Denna ger ett kraftigt, lyxigt intryck och dess nästan ormliknande utseende märks i rummet. Som ett tredje alternativ erbjuder vi en tvinnad textilkabel, där två eller tre textilkablar löper omlott med varandra.

Textilkabel

Våra svensktillverkade textilkablar håller en väldigt bra och stark kvalité. Har ni till exempel en lampa ni har gömt undan för att tillhörande textilkabel blivit blekt eller tappat färg av eventuellt solsken eller av någon annan anledning blivit ful, då är ni alltid välkommen att bläddra runt på vår välsorterade hemsida för att enkelt hitta den nyans ni önskar. Hos oss behövs vidare ingen oro att man köper för mycket textilkabel, då vi säljer dessa som metervara. Här finns även lösningar om man till exempel har en lös skärm eller överbliven glaskupa som man önskar hänga upp, då vi erbjuder lampsladd med sockel. Önskar ni hjälp med att montera på en sockel på er sladd hjälper vi er givetvis med detta.

Textilsladd

Att välja textilsladd som passar just er och er miljö, ligger den största delen i valet av textilsladd givetvis hos er själva, hur ni önskar att textilkabeln ska smälta in med tillhörande lampa och även att den går bra med resterande detaljer i rummet. Vill ni byta ut en redan befintlig, men sliten, textilkabel men känner er osäker på vilken nyans och i vilket utförande ni behöver, så är ni givetvis, alltid, välkommen att kontakta vår mycket kunniga kundtjänst som dels kan ge er svar på exakt vilken typ av textilkabel som tillhör den lampa ni har hemma, dels komma med idéer och inspiration till andra alternativ. 

Plastkabel till lampor och flyttbara föremål inomhus

Vanlig lampsladd finns som både jordad och ojordad. De är ofta lite smidigare och smalare än många andra kablar med 0,75 kvadrat per ledare då belastningen inte kan vara så hög som i andra maskiner med mera vi har i våra hem som tvättmaskiner. Lampsladd i plast finns i en platt variant som heter SKX, den finns bara som ojordad, och en rund kabel som heter SKK. Den senare finns i mängder av färger och även som sladd med jord, treledad, och sladd utan jord, tvåledad.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan