Kundtjänst telefon: 08-64 05 123 | E-post: info@lampsladdar.se

Om oss

Vår historia

Lampsladdar.se kom till när entreprenören och konstnären Anders Rollfelt skulle köpa belysning till sitt nya hem. Ingenstans lyckades han hitta lösningar som passade just hans behov och idén att bygga kundanpassade lampsladdar, belysningslösningar och tillbehör kom till. Den första hemsidan lanserades 2010 och sedan dess har det monterats många tusen kundorder i hans källarlokal i Sollentuna. Anders har hela tiden varit ensam i verksamheten och har i takt med att verksamheten växt fått kämpa för att hinna med att montera, leverera samt sköta kundservice. Till slut blev det för mycket och han bestämde sig för att sälja verksamheten.

Sedan första januari 2018 ägs och drivs Lampsladdar.se av Björn Winblad AB som även driver Bright 1-2-3. Bright 1-2-3 har en lampaffär i Sickla Köpkvarter i Stockholm samt en ehandel på bright123.se. På Bright 1-2-3 är det fokus på armaturer för innemiljöer från välkända varumärken och verksamheten känneteckans av kvalité, funtion, service och design. Vill du veta mer om Bright 1-2-3 så hittar du information och kontaktuppgifter här.

Vår ambition är att ge lampsladdar.se samma kvalité-stämpel som Bright 1-2-3 och bedriva verksamheten utifrån samma värderingar och mot samma mål. Vi har en ny verkstad som invigdes i samband med att vi lanserade nuvarande hemsida, den har inte möjlighet att ta emot besök men det går givetvis bra att besöka oss hos Bright 1-2-3 i Sickla Köpkvarter samt även lämna in reparationer och få hjälp med kundfrågor där.

 

Vår affärsidé

Lampsladdar.se erbjuder flexibla, unika och kundanpassade belysningslösningar, för såväl hem och offentlig miljö, till konkurenskraftiga priser. 

 

Våra grundläggande värderingar

Våra grundläggande värderingar formar vårt företagsklimat och vägleder oss när vi fattar beslut. De genomsyrar våra tankar och handlingar och skapar en gemenskap där människor bemöter varandra med ömsesidig respekt och arbetar tillsammans.

 

Våra grundläggande värderingar sammanfattas med

 

-          Kundfokus och Långsiktighet

-          Kvalitet

-          Ansvar

-          Laganda och Glädje

 

Kundfokus och långsiktighet

Vi värdesätter att våra kunder valt oss framför våra konkurrenter och är alltid måna om att ge dem mervärde och inspiration. Vi har alltid ett långsiktigt fokus och tar till vara alla möjligheter att lära och utvecklas.

Kvalité

Vi kompromissar inte om kvalitet. Vi strävar ständigt efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalité i hela vår verksamhet. Det innefattar kvalité i våra produkter, vår service, vår kunskap och våra kundmöten.

Ansvar

Vi tar ansvar för vår verksamhet, våra produkter, våra avtal och bidrar på ett positivt sätt i samhället där vi är verksamma.

Laganda och glädje

Vi respekterar och litar på varandra och våra intressenter för att nå goda resultat. Vi trivs med att arbeta tillsammans och visar varandra uppskattning.

Hitta hit


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan