Kundtjänst telefon: 08-64 05 123 | E-post: info@lampsladdar.se
Lampupphäng

Lampupphäng

Även kallat lampupphängning. 

Här hittar ni kompletta lampupphäng från välkända varumärken som By Rydéns, Muuto, Watt & Veke och Umage. Finns inte just det upphänget du är på jakt efter så kontakta oss gärna på info@lampsladdar.se så hjälper vi er. I vår verkstad bygger vi gärna upphäng efter era specifika önskemål.


Vi på lampsladdar.se vill alltid hjälpa er att hitta nya inspirationskällor och lösningar, och våra lampupphäng är ytterligare ett sådant exempel. Utöver ett brett sortiment av färdiga, kompletta upphäng, erbjuder vi er även möjligheten att helt på egen hand kombinera valfri lampsladdtextil eller plast, med önskad lamphållare och eventuell takkopp, detta genom vår mycket populära tjänst bygg ditt eget upphäng, där vi givetvis även hjälper er att montera samtliga delar om så önskas.

Lampupphäng E27

Vi erbjuder er ett stort och brett sortiment av lampupphäng med E27, där det dels finns möjlighet att välja nyans och material på lampsladden, men också olika varianter av lamphållare och eventuell takkopp. Känner ni att det ändå inte känns helt rätt för just er med något av våra kompletta, färdiga upphäng så ger vi er möjligheten att fritt välja material och färg på er önskade lampsladd samt på önskad lamphållare. Vill ni dessutom att vi monterar detta åt er så det kommer hem redo för att hänga upp löser vi såklart även detta.

Lampupphäng E14

Även när det gäller lampupphäng E14 erbjuder vi er givetvis även här ett stort och välsorterat sortiment. Också här finns möjligheten välja mellan färdiga, kompletta upphäng med textilkabel, men självklart också att kombinera fritt efter smak och tycke för att hitta er perfekta lösning.

Lampupphängning i  textil

Att våra lampupphäng med textilkabel är så populära beror såklart på flera olika faktorer, där kvalité och valmöjligheterna är de största anledningarna. De allra mest populära kombinationerna mellan lamphållare och textilkabel hittar ni som ett komplett alternativ. Känner ni dock att dessa färdiga alternativ inte känns helt rätt för er, då erbjuder vi er såklart möjligheten att fritt välja från en stor färgpalett av olika textilsladdar, för att sedan kombinera ihop med önskad lamphållare och eventuell takkopp.

Lampupphäng svart

Ett lampupphäng i svart passar till det allra mesta. Oavsett om man bara önskar hänga upp en svart textilkabel med ett svart lampupphäng tillsammans med en fin dekorativ ljuskälla fungerar det utmärkt, har man en redan befintlig lampskärm eller glaskupa hemma hamnar valet inte sällan på just ett lampupphäng i svart.

Lampupphäng i mässing

Vill man ha ett mer rustikt och snyggt alternativ är våra lampupphäng i mässing just det. Välj om ni önskar med smal eller bred sockel för er ljuskälla, kombinera gärna med en snygg textilkabel från vårt breda och välsorterade sortiment.

Lampupphäng tak

Att hänga upp en lampa i taket ska vara enkelt och smidigt. Därför säljer vi alla varianter av takupphäng och då de allra flesta takarmaturer idag säljs utan den sista stickkontakten som ska kopplas in i taket erbjuder vi stickkontakter och diverse eltillbehör till ert takupphäng för att hjälpa er att kunna montera och installera er takarmatur.

Lampupphäng DCL

Sedan några år kommer de mer traditionella stickkontakterna som vi alla känner igen att fasas ut för att ersättas med en ny standard, så kallad DCL. Liksom de äldre stickkontakterna kommer även dessa nya stickproppar i jordat eller ojordat utförande. Vi erbjuder dels lösa takproppar, själva vita kontakten som kopplas in i taket, men även stickkontakten med en 15cm lång sladd, om denna till exempel ska kopplas in i en så kallad sockerbit i en befintlig armatur.

Färdiga upphäng

De allra mest populära kombinationerna mellan textilkabel och lamphållare har vi valt ut och färdigmonterat så att ni snabbt och lätt ska få hem en snygg och smidig lösning för att kunna hänga upp vad ni själva önskar. Här har vi även valt att erbjuda färdiga, fina och kompletta upphäng från varumärken som bland annat Watt & Veke.

Egen produktion

Vi har under våren 2022 valt att ta fram och tillverka egna, färdiga upphäng med textilkabel, lamphållare och takkopp. Dessa finns med vit eller svart takkopp, och till dessa har vi valt tre behagliga, mjuka och lugna färger på textilkabel: naturlinne, grå och vit. Dessa ni hittar ni under varumärket lampsladdar.se och är sådant vi lagerför färdigmonterat för snabba leveranser.

Offerter 

Har ni ett större projekt på gång, till exempel till ett hotell, till en skola eller någon annan form av större lokal eller yta som ni önskar skräddarsydda lösningar till finns vi självklart här för ert ändamål. Tveka inte att kontakta vår mycket kunniga kundsupport, antingen via vår direktchatt alternativ att ni kontaktar oss via mail.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan