Varumärken

Här under hittar vi majoriteten av de varumärken vi valt att jobba med. Är det något varumärke som ni tycker skulle vara intressant för oss att ta in?
I så fall tveka inte på att höra av er till info@lampsladdar.se

Avolt

Avolt är en svenskbaserad designstudio som utvecklar, designer och marknadsför objekt som utsträcker el till enheter, som använder skandinavisk design för hem, kontor, detaljhandelsmiljöer och allmänna utrymmen.

Vidare till Avolt

Vrida

Vrida startade med en idé om att förenkla flytten av taklampor för privatpersoner och företag! Under våren 2017 togs ett stort kliv framförallt då patent beviljades och efter det blev Vrida godkänd för försäljning i Sverige. Vrida är CE-märkt och testad av Intertek i Stockholm.

Vidare till Vrida

Logotyp för Frinab

Frinab

1985 grundades Frinab. Företaget är framförallt inriktat på textilkablar i alla dess former. Tack vare en stor noggrannhet och hög kompetensnivå har vi valt Frinab som leverantör av våra textilkablar.

Vidare till Frinab

Logotyp för Gelia

Gelia

Gelia är idag en av Sveriges största leverantörer av El och VVS produkter. I deras sortiment hittar vi bland annat lampsocklar, uttag, kontakter och el-tillbehör.Sedan 1996 är Gelia en del av Ahlsell koncernen.

Vidare till Gelia

Logotyp för CableCup

CableCup

CableCup's historia började med att dess grundare fick idén att utveckla en takkopp som faktiskt fungerar. Det vill säga döljer både kontakt och sladd samt sitter dikt mot taket. 2010 lanserades CableCup och är idag ett välkänt varumärke.

Vidare till CableCuo

Dezall

Dezall är ett av de ledande varumärkena när det kommer till snygga och fiffiga takkoppar. Företaget grundades 2007 och levererar idag sina takkoppar till hela landet. I sortimentet hittar vi bland annat lamptops.

Vidare till Dezall

Logotyp för Airam

Airam

Airam har sin bas i Finland. De är kända för sitt breda sortiment av ljuskällor. Här hittar vi bland annat LED-lampor och halogenlampor. Airam har en lång erfarenhet i branschen.

Vidare till Airam

Logotyp för Osram

Osram

Osram har under de senaste 100 åren levererat högkvalitativa ljuskällor. Osram är idag en av världens största tillverkare av ljuskällor och belysningssystem inom den offentliga och privata sektorn.

Vidare till Osram

Logotyp för Star Trading

Star Trading

Star Trading är ett svenskt familjeföretag som har levererat högkvalitativa ljuskällor i över 30 år. I sortimentet hittar vi ett stort antal olika LED-lampor. Med ett flertal olika ljustemperaturer och storlekar.

Vidare till Star Trading

Logotyp för Unison

Unison

Med över 40 års erfarenhet i branschen är Unison ett varumärke att räkna med. Med ett stort sortiment av glöd och koltrådslampor. Unison värderar god service och bra kundbemötande högt och mottot är inte att bli störst, utan bäst.

Vidare till Unison

Logotyp för BlueLounge

Blue Lounge

Med en kombination av finess och förstklassig design har Blue Lounge framställt smarta lösningar för både kablar och grendosor. Bland annat storsäljare som cable box och cable drop återfinns i vårt sortiment. Blue Lounge finns idag i över 48 länder.

Vidare till Blue Lounge

Logotyp för Muuto

Muuto

Med huvudkontor i Danmark har Muuto valt att satsa på kvalitativa och modern design. Med skandinavisk design och ett etablerat miljötänk har Muuto kommit fram med många moderna designklassiker. Storsäljare som E27 upphänget finns i ett flertal olika färger.

Vidare till Muuto

Logotyp för Watt och Veke.

Watt&Veke

Watt & Veke är ett svenskt familjeföretag med bas i Eskilstuna. Med högkvalité och råmaterial som signum har Watt & Veke ett gott rykte i branchen. I deras sortiment hittar vi ett flertal vackra upphängen.

Vidare till Watt&Veke

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.