Kundtjänst telefon: 08-64 05 123 | E-post: info@lampsladdar.se
Varumärken / Vrida of Sweden

Vrida of Sweden

Vrida of Sweden startade 2017 med en idé om att förenkla flytten av taklampor. Ambitionen har hela tiden varit att skapa smarta och snygga lösningar i hållbara material.  Med lamparmar från Vrida of Sweden flyttar du enkelt taklampan utan att göra nya hål i taket. Armarna finns i olika längder och utföranden.


Kvalitativa förlängningsarmar till taklampor

Lamparmarna är tillverkade i Sverige av trä och metall och passar de flesta taklampor och lampskärmar. De ger dig möjlighet att förflytta taklampor steglöst, dessutom är de roterbara 360 grader. Den svenska tillverkningen är av högsta kvalitet och Vrida of Swedens engagemang följer med armarnas resa genom hela framställningen. Genom täta kontakter med hantverkarna kan produkterna skapas från idé till färdig arm – formade med ett genuint hantverk och hög kvalitet.  Armarna av massivt trä görs i Småland där ett spår på ovansidan gör att all sladd kan döljas i armen. Glidöglan specialtillverkas i Göteborg och övriga komponenter så som kablar, wellpapplådor, hantering med lackning och montering sker i Västra Götaland. Varje modell är tillverkad med millimeterprecision och av hög kvalitet, där varje arm testas noga innan leverans. Vrida of Sweden undviker massproduktion och arbetar utifrån mindre serier för att alltid bibehålla hög kvalité på varje produkt.

Vrida of Sweden har olika lamparmar för olika behov

Modellen Vrida 1 finns i fyra längder för de som vill flytta sin taklampa mellan 12-150 cm. Modellen är anpassad för alla som vill flytta taklampan när uttaget inte sitter på rätt plats. Exempelvis när taklampan hänger snett över bordet. Många har även uttaget nära en vägg och vill ha uttaget på en annan position i rummet. Med Vrida 1 går det  även att möblera om tillfälligt när du lägger i iläggsskivan i bordet eller helt enkelt gillar att möblera om ofta.

Modellerna Vrida Duo & Vrida 2 är framtagna för att möjliggöra att pendla ner två taklampor från ett uttag. Exempelvis över ett matbord eller köksö. Avstånden mellan armaturerna kan enkelt justeras när du vill och du slipper ha hängande sladdar mellan dina taklampor. Det som skiljer produkterna åt är att på Vrida 2 hamnar den ena taklampan under det befintliga takuttaget och det andra uttaget blir flexibelt, önskas två taklampor på varsin sida av takuttaget är det istället Vrida Duo som är rätt modell där varje takuttag kan justeras oberoende av varandra.

Modellen Vrida Light är i sig är en armatur. Det som skiljer Vrida Light från våra andra lamparmar är att den levereras med textilsladd och lamphållare där det går att montera valfri skärm eller endast en glödlampa.

Alla modeller är skapade med fokus på att det ska vara en enkel installation och att det inte blir några spår i taket. Sladdarna kan i alla modeller döljas i armen. Vrida-armarna hängs på befintlig takkrok eller befintligt takuttag. Du kan sedan justera förlängningslängden och rotera armen 360 °. Vrida-lamparmar skapar frihet och flexibilitet när taklampans position inte längre styr möbleringen.

Vrida of Sweden skapar svenska kvalitetsprodukter med funktion och design i toppklass.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan