Kundtjänst telefon: 08-64 05 123 | E-post: info@lampsladdar.se
Varumärken / Star Trading

Star Trading

Sedan Christer och Ellinor Johansson 1985 startade Star Trading, har deras produkter lyst upp och skapat stämning i många hem, såväl i Sverige som i övriga Europa. Precis som namnet antyder var det just en stjärna som var starten på resan. En klassisk metallstjärna som designades, tillverkades och såldes via återförsäljare. Sedan dess har sortimentet vuxit rejält och de har gått från att vara ett traditionellt julföretag till att kunna erbjuda ett sortiment på över 4000 artiklar. Den klassiska julstjärnan gav en fantastisk start och fortfarande betyder den mycket för oss. Än idag har denna Star Trading julstjärna sin givna plats i vårt sortiment. Merparten av produktionen sker idag på fristående fabriker i Asien, men deras första produkt, adventsstjärnan i metall, tillverkas fortfarande i Sverige. Utöver julartiklar från Star Trading så för vi ett väldigt brett sortiment av Star Trading LED-lampor.


328 artiklar
Sortering:
Antal:
328 artiklar

Star Trading Adventsljusstake

Star Trading har allt från klassiska ljusstakar som tillverkats och sålts sedan de först såg dagens ljus. De är även duktiga på att ta fram nya varianter varje år och har lyckats väl med moderna ljusstakar med nya varianter av LED-lampor som blir en del av uttrycket. Ett exempel på en numera klassisk Star Trading adventsljusstake är Luciatåget som är lika efterfrågat år efter år. Titta runt bland grannars fönster i advent så kommer du garanterat se en Star Trading ljusstake.

Star Trading Ljusslingor

Ingen har väl undgått att se den tydliga trenden med ljusslingor som pynt i trädgårdar och på balkonger. Det har verkligen blivit en trend som är här för att stanna och som har gått från att vara ett julpynt till att vara lika populärt året runt. Star Trading ljusslinga finns i alla sorter, längder och färger med hållbara LED-lampor. De har även ett stort sortiment av partyslingor som främst används som trädgårdsbelysning.

Star Trading Lampor

I dagsläget har Star Trading inte så stort sortiment av vanlig belysning för inomhusbruk. De har börjat komma med lampfötter och lampupphäng. Utomhuslampor har dom kommit längre med och har idag ett brett sortiment belysning för uteplatsen som innefattar taklampor, bordslampor och golvlampor. De är även duktiga på solcellsbelysning och det är ett segment som växer för varje år. Utöver detta har dom också en hel massa olika sorters batteridrivna LED-ljus som på ett brandsäkert, fint och mysigt sätt ersätter vanliga stearinljus. De finns i alla olika färger och former som till exempel den fina utomhusmarschallen Star Trading Torch Candle.

Star Trading Julstjärnor

Vi har redan berättat om julstjärnan i plåt som en klassisk Star Trading stjärna men det tar inte stopp där. Star Trading har även mängder av olika sorters adventsstjärnor i papper som passar att sätta på lampfot eller hänga som julstjärna i fönstret. Varje år tar de fram nya modeller, färger och varianter på julstjärnor.

Star Trading Glödlampor

Sedan glödlampan började sitt uttåg ur EU 2009 så har LED-lamporna tagit över mer och mer till att idag vara totalt dominerande på marknaden. I dagsläget för vi enbart en Star Trading glödlampa och det är en specialvariant för ugnar. Annars tillverkar Star Trading lampa med LED och där täcker deras sortiment nu alla behov. De har allt från myslampor med extra varmvitt ljus till starka lampor med dagsljus. De har spotlightlampor, växtlampor med mera. De har allt du kan behöva och vi för i princip hela deras sortiment i vår butik i Sickla Köpkvarter och på vår webbplats. De erbjuder kvalitativa, prisvärda LED-lampor med fokus på filament-tekniken som ger väldigt fina lampor med bra ljusspridning.

Här kan du läsa mer om Star Trading och deras produkter.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan