Kundtjänst telefon: 08-64 05 123 | E-post: info@lampsladdar.se
Varumärken / Philips

Philips

Philips är känt som ett av världens mest pålitliga belysningsvarumärken och har sedan 1891 varit synonymt med högkvalitativ, pålitlig och innovativ teknik som syftar till att förbättra människors liv.


72 artiklar
Sortering:
Antal:
72 artiklar

Det framstående varumärket Philips har licensierats till Signify, en världsledande aktör inom belysning med fokus på att tillhandahålla belysningsprodukter och tjänster. Philips representerar Signifys främsta varumärke för en rad produkter, inklusive lampor, armaturer och andra belysningslösningar, som riktar sig till både professionella och konsumenter.

Signifys produkter, bärandes Philips varumärke, sträcker sig över olika tillämpningsområden såsom hushåll, kontor, industrier, gatubelysning, trädgårdsodling, sport och mycket mer. Detta gör det möjligt för företaget att erbjuda en mångsidig och omfattande portfölj av belysningsalternativ som möter behoven och kraven inom olika sektorer och livsstilar. Med en lång historia av banbrytande teknologi fortsätter Philips och Signify att vara ledande inom belysningsindustrin, vilket understryker deras engagemang för att leverera högkvalitativa och innovativa belysningslösningar över hela världen.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan