Kundtjänst telefon: 08-64 05 123 | E-post: info@lampsladdar.se
Varumärken / lampsladdar.se

lampsladdar.se

Lampsladd och textilkabel från Lampsladdar.se

Vi har ett stort antal olika upphäng från Lampsladdar.se. Dessa finns i flera olika färgkombinationer samt med och utan lamppropp. Hos lampsladdar.se finns Sveriges största sortiment av textilkabel, textilsladd och allt som behövs för att renovera en lampa eller bygga något nytt.

Mer om Lampsladdar.se

Lampsladdar.se har vi allt för ditt upphäng. Förutom ett stort sortiment av lösa komponenter så finns även möjligheten att bygga ditt eget upphäng. Självklart ges även alternativet att vi monterar allt åt dig för en mindre kostnad, kontakta info@lampsladdar.se för mer information.

Lampsladdar.se är vår systerbutik och all textilkabel är svensktillverkad och av hög kvalité.


35 artiklar
Sortering:
Antal:
35 artiklar

Specialbyggd belysning till hotell och restaurang

Många restauranger och hotell använder idag en mängd lampupphäng med nakna lampor för att skapa sin rätta känsla. På lampsladdar.se bygger vi efter era önskemål och med den typ av inkoppling ni behöver, vanligast är adapter för 1-fas eller 3-fas skena till offentlig miljö. Behöver man kunna trä igenom ett innertak eller liknande så levererar vi enkelt med fri ända så inkoppling kan ske på plats. Istället för att en elektriker ska sitta och skruva på timpenning så tillverkar vi smidigt och billigt i vår lampverkstad och levererar upphängen färdiga att hängas upp i dina lokaler.

Textilsladd till lampor

Hos lampsladdar.se hittar ni alla tänkbara färger på tygsladd, i skrivande stund har vi över 70 olika kulörer i både ojordad och jordad textilsladd. Textilkabeln säljs per meter upp till max 25 meter. Vi har noga valt ut vår lampsladdar med höga krav på kvalitet. En kvalitativ sladd är böjlig och följsam och hänger snabbt ut sig så att din lampa hänger rakt och fint.

Vi bygger upphäng precis som du vill ha det

Hos lampsladdar.se hittar ni alla sorters tygsladd och övriga delar som behövs för att bygga ihop sin egen lamplösning. Vi monterar gärna om man vill få det komplett men det går givetvis även bra att köpa alla beståndsdelar löst. För att komponera ihop din egen drömlampa och få den monterad, måttanpassad och klar så använder du guiden ”Bygg ditt eget upphäng” på lampsladdar.se.

Reservdelar till lamprenovering

Ska du renovera farmors gamla lampa eller har du gjort ett loppisfynd som behöver ses över? Hos lampsladdar.se hittar du allt du behöver till ditt projekt som nya sladdar i textil eller plast, lamphållare, strömbrytare och mycket mycket mer. Där finns även en hel del specialartiklar som kascheringar, leder till lampor och sånt man inte hittar överallt.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan