Kundtjänst telefon: 08-64 05 123 | E-post: info@lampsladdar.se
Varumärken / Herstal

Herstal

Herstals lampor har spridit ljus i europeiska hem sedan 1988. Genom åren har de inspirerat människor att lysa upp sin inredning med tidlös och lekfull dansk design.


1 artikel
Sortering:
Antal:
1 artikel

Herstal – Från lokal lampaffär till internationellt varumärke

Herstal grundades 1987 när Martin Herstal och hans fru Lotte flyttade till Odense i Danmark och öppnade en liten lampaffär med inriktning på halogenlampor i området Vesterbro. De drömde om att designa egna lampor och när de började med det 1988 lades grunden för ett familjeföretag som vuxit sig starkare genom åren, mycket tack vare deras unika och uppskattade design. Deras lampdesign har alltid kännetecknats av lekfullhet med en urban tvist. Idag är Herstals design välkänd och spridd över stora delar av världen. Idag ingår Herstal i Belid Lighting Group.

Bright 1-2-3 är återförsäljare av Herstals lampor

På Bright 1-2-3 har vi ett väldigt nära samarbete med Herstal och har jobbat med deras belysning och lampor sedan många år. Vi har ett brett sortiment i vår butik i Sickla Köpkvarter och uppdaterar ständigt utställningen med det senaste från Herstal. Vi har även tillgång till mycket reservdelar och hjälper givetvis till om oturen varit framme och något behöver repareras. Vill du som kund inte skruva själv så har vi en egen lampverkstad som fixar det mesta.

Herstal Manola takkrona – Elegant och stilren

Sedan Herstal lanserade sin ljuskrona Manola har marknaden varit tokig. Snabbt blev den en succé och sågs i vart och vartannat inredningskonto på instagram. Kronan lanserades först i två storlekar med 12 respektive 20 armar och i färgerna krom, guld och grafit. Under åren som följde utökades sortimentet till att även innefatta en ännu större takkrona med 30 armar. Som färg har även svart tillkommit och den guldfärgade har bytts ut mot satinmässing som är i matt mässing.

Nyheter från Herstal – Harbor bordslampor

Harbor är en ny serie bordslampor, designade av Mikal Berlin, från Herstal som ser ut som klassiska fotogenlyktor fast i modern stil. De är elektrifierade och används med vanliga lampor. De har varit väldigt populära bland våra kunder och finns som en del av vår utställning i butiken i Sickla. Den är tillverkad av mattlackad metall, har en cylindrisk skärm i klarglas och är smyckad med en kontrasterande strömbrytare framtill. Mysig och elegant bordlampa som är lika fin i fönstret som på ett sidobord eller i uterummet. När lampan är tänd sprids ett mjukt och stämningsfullt ljus i interiören som skapar en behaglig atmosfär i rummet.

Herstals storsäljare Vienda

Vienda är en stilren och trendig lampserie från Herstal. Enligt vad vi erfar deras absoluta storsäljare år ut och år in. Vienda finns som bordlampa, golvlampa och hängande pendel i flera olika storlekar och färger samt med glasskärm och plåtskärm. Möjligheterna med Vienda är stora och med sin nätta design är den lätt att placera i många olika miljöer som på skrivbordet, sängbordet eller på fönsterbrädan.

Reservglas till Vienda, Gil och många fler

Som nämnt ovan så har vi tillgång till alla tänkbara reservdelar och vi har ofta de vanligaste på lager. Just reservglasen till Vienda är något som många verkar ha lite otur med men vi skickar tryggt och snabbt nya till dig om oturen varit framme. Även glas till Gil lagerför vi ofta. Behöver man ett sådant reservglas får man hålla tungan lite rätt i munnen då de tillverkats i olika storlekar som bordslampa samt även som takkrona genom åren. Rätt storlek men även att hålen är på rätt ställe bör man säkerställa innan man beställer. Behöver ni hjälp med något så hjälper vi gärna till.

Här hittar du mer om Herstal, deras verksamhet, historia och produkter.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan