Kundtjänst telefon: 08-64 05 123 | E-post: info@lampsladdar.se
Varumärken / Ekonomiljus

Ekonomiljus

Ekonomiljus är av våra stora, välsorterade leverantörer för ljuskällor. Känner ni att ni inte riktigt är redo att släppa taget om glödlampor och halogenlampor finns det ännu ett stort utbud av just dessa lampor hos Ekonomiljus utöver ett brett sortimetn med LED-lampor och lysrör


169 artiklar
Sortering:
Antal:
169 artiklar

LED-lampor från Ekonomiljus

Den nya LED-teknikens framfart har Ekonomiljus varit en del av. De har i sin grossistverksamhet tillgång till alla stora varumärken inom LED. De har dessutom tagit fram mycket LED-lampor under sitt eget varumärke som håller hög kvalité. 

Glödlampor från Ekonomiljus

Då olika regler gällande glödlampor har införts inom EU är det nu mer förbjudet att tillverka glödlampor, dock får leverantörer och återförsäljare sälja slut på de lagernivåer som ännu finns att tillgå. Vi har ett bra och stabilt utbud av glödlampor stor sockel, glödlampor liten sockel. Även glödlampa glob har vi att tillgå. Också bra att ha i åtanke, om det finns en dimmerfunktion till den armatur där glödlampan ska sitta, är att glödlampor får ett varmare, gulare sken när dessa dimmras ned.

Halogenlampor från Ekonomiljus

Även gällande halogenlampor har det införts samma regler som vid glödlampor, och dessa är nu mer förbjudna att tillverka, dock får våra leverantörer och således även vi sälja slut på det vi har att tillgå. Likaså här erbjuder vi ett brett utbud av olika halogenlampor. Den största fördelen med att välja halogenlampor i jämförelse mot glödlampor är att halogenlampor drar mindre ström, men ger lika effekt som en glödlampa. I vårt sortiment av halogenlampor finns så kallade normallampor, den mest vanliga varianten, vi har halogenlampor e27 samt halogenlampor e14, och även större modeller i halogenlampor glob. Är det trångt om utrymme där ljuskällan ska sitta, tillexempel i en vägglampa med en skärm som sitter väldigt nära själva sockeln har vi givetvis även halogenlampa kron. Att tänka på när man vill använda sig av halogenlampor är att använda en pappersbit, tyg eller liknande när man fäster dem i sockeln, då dessa blir väldigt varma vid användning kan diverse smuts, fett eller dylikt från fingrar kan orsaka att lampan slocknar och slutar att fungera i förtid.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan