Kundtjänst telefon: 08-64 05 123 | E-post: info@lampsladdar.se
Black Friday fredagen 23 november 2018

 

Black Friday

Black Friday på bright123.se

Black Friday närmar sig och fredag den 24:e november så laddar vi upp med massvis av riktigt bra erbjudanden online och i vår butik i Sickla Köpkvarter. Klockan 00:00 kommer du här kunna hitta massvis med prissänka produkter och Black Friday erbjudanden, så oavsett om du är ute efter en ny Taklampa, Bordslampa, Golvlampa, Vägglampa eller Julbelysning finns något för dig. Fynda från varumärken som Louis Poulsen, Secto Design, FLOS, Muuto och By Rydéns eller starta din fyndshopping från startsidan där du hittar alla våra varugrupper, varumärken och formgivare.

 

Black Friday i vår butik i Sickla

Självklart kommer vi också fylla vår butik med bra erbjudanden och Black Friday deals. Butiken öppnar klockan 10:00 så var på plats i tid för att hinna ta del av de hetaste erbjudandena. Här hittar ni även utgående och udda produkter till fantastiska priser som vi inte har i webbutiken. 

 

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA och är den största shoppingdagen på året på andra sidan Atlanten. Många ser Black Friday som ett startskott för julhandeln men hur kom dagen till Sverige och vad är historien bakom?

Läs mer om historien bakom Black Friday

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan